Na aukciji reket Novaka Đokovića

Na aukciji reket Novaka Đokovića

Autor: | 15/10/2012

0

Teniski reket Novaka Đokovića sa autogramom našao se na humanitarnoj internet aukciji koju su organizovali Karađorđevići. Internet aukcija je nastavak aukcije održane u Njujorku, na kojoj je prikupljeno više od 40.000 dolara za opremanje senzorne sobe u centru za pomoć deci sa autizmom u Pirotu.
Humanitarna organizacija "Lajflajn Njujork", koja radi pod pokroviteljstvom princeze Katarine, organizovala je tradicionalni humanitarni ručak u restoranu "Le Sirk" u Njujorku, za pomoć srpskoj deci.
Pored prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine, događaju su prisustvovali i predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija, Vuk Jeremić sa suprugom Natašom, kao i Ban Sun-tek, supruga Generalnog sekretara Ujedinjenih Nacija Ban Ki-muna.
Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina duže od deset godina se bori da pomogne Srbiji i omogući odraslima i deci dostojanstveniji život, lečenje i bolje mogućnosti da se obrazuju i napreduju.
Gosti su, takođe, imali priliku da se nadmeću na aukciji na kojoj su predstavljena brojna umetnička i dela od posebne vrednosti: Dajen fon Furstenberg poklon sertifikat, "Divna", fotografija Marte Jovanović Bosi, Bela večernja haljina srpskog dizajnera Mihana Mamose koju je poznati svetski i srpski model Ivana Kukrić predstavila gostima, kao i crna večernja haljina Mande Javorine, freska Belog Anđela Danijele Crkvenjakov, LaGarsia rukavice, Ladu ukras za glavu, fascinator, Nataše Filipović, ručno rađeni nakit Urijel, svilena kravata, Tinkati šal i glovelet Ajlin Fišer kao i trodnevni izlet.
Svetska teniska zvezda Novak Đoković donirao je potpisan teniski reket koji će biti na internet aukciji.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin