Jovana Pajić: Uskoro nevesta i majka

Jovana Pajić: Uskoro nevesta i majka

Autor: | 10/10/2011

0

Pevačica Jovana Pajić, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, za mesec dana će se venčati sa svojim izabranikom, frontmenom „Tropiko benda“ Aleksandrom Cvetkovićem. Popularni par organizovaće svadbeno veselje u saradnji sa televizijom „Pink“, a njihovo slavlje biće prikazano u emisiji „Tri puta 'da'“, u kojoj se tri para takmiče u tome ko će najbolje osmisliti svoje venčanje.
- Saša i ja smo svakako planirali da se venčamo, a pošto nam je ova ponuda bila interesantna, prihvatili smo je - počinje razgovor Jovana.
- Svadba će biti za mesec dana, a trenutno razmišljamo u kojoj crkvi ćemo se venčati, biramo muziku, kao i venčanicu, odnosno odelo. Pošto smo oboje vrlo pobožni najviše nam znači to što ćemo se na večnu ljubav zakleti pred Bogom i pažljivo ćemo odabrati crkvu. Što se muzike tiče dogovorili smo se da imamo dva benda, pa će tako na početku slavlja preovlađivati inostrani pop hitovi, dok će se gosti kasnije zabavljati uz narodnu muziku.
Budući da je u drugom stanju, ova lepa dama odlučila je da venčanicu izabere neposredno pred venčanje, ali je već osmislila model kakav želi.
- Pošto se moja figura svakodnevno menja, nema potrebe da unapred kupujem venčanicu, ali ću svakako uskoro početi da gledam šta se nudi. Moja svadbena haljina će biti jednostavna, komotna i udobna kako bih se tog dana lepo osećala. Saša će sam izabrati odelo, a pošto mi se njegov ukus dopada neću se mešati u njegov izbor - tvrdi bivša učesnica „Farme“, koja će početkom aprila postati majka.
- Moj dečko i ja smo priželjkivali da postanemo roditelji,pa smo se veoma obradovali toj vesti. Saša je, kao svaki muškarac, prvih nekoliko dana bio u šoku, a sada je odličan partner koji me podseća da mažem kreme protiv strija i često mi donosi doručak u krevet. Iako sam znala da će biti pažljiv, nisam se nadala ovolikoj nežnosti, jer ne poznajem nijednog momka koji je toliko obazriv prema svojoj partnerki.
Šarmantna pevačica još nije otkrila pol bebe, a budući da nema mučnine odlučila je da za sada ne pravi pauzu u poslu.
- I dalje nastupam, ali biram mesta koja su u blizini Beograda, jer mi ne prijaju dugačka putovanja. Planiram da napravim pauzu pred kraj trudnoće - otkriva Jovana koja računa na veliku pomoć roditelja posle porođaja.
- Moji i Sašini roditelji su presrećni što će dobiti unuče. Pošto sam iz Beograda viđam se gotovo svakog dana sa mamom i tatom, dok roditelji mog dečka svakodnevno zovu da pitaju kako se osećam i kako napreduje beba - kaže atraktivna trudnica koja tvrdi da svog partnera dugo poznaje i da su oduvek imali stabilan odnos.
- Nas dvoje smo bili prijatelji tri godine i počeli smo da se zabavljamo tek pošto smo se dobro upoznali. Posle nekoliko meseci veze ja sam učestvovala u rijalitiju „Farma“, a pošto se naš odnos po mom izlasku učvrstio, odlučili smo da počnemo da živimo zajedno i priželjkivali smo da postanemo roditelji. Jednostavno, sve se u našem odnosu dešavalo spontano i polako, i želim da tako i ostane - zaključuje Jovana Pajić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti