Jovana Pajić: Planovi za venčanje

Jovana Pajić: Planovi za venčanje

Autor: | 23/08/2011

0

Pevačica Jovana Pajić, koja je u trećem mesecu trudnoće, uživa u svom blagoslovenom stanju i uglavnom se odmara u stanu u kome živi sa svojim dečkom Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom Tropiko benda. S druge strane, njena jača polovina ovo leto provodi radno sa svojim sve popularnijim bendom sa kojim nastupa gotovo svake večeri, i to uglavnom u Crnoj Gori. Pošto je nedavno imao slobodan dan, ovaj poznati pevač je odlučio da samo na dvadeset četiri sata dođe do Beograda i poseti svoju lepšu polovinu.
- Saša je uglavnom odsutan jer mnogo nastupa. Međutim, prošle nedelje je imao slobodan dan i došao je kako bismo bili zajedno. Odlučili smo da tom prilikom odemo i na lekarski pregled kako bismo se još jednom uverili da je sa bebom sve u najboljem redu - objašnjava Jovana koja sa svojim partnerom uskoro planira i svadbu.
- Nameravamo da se venčamo, i to će se sigurno uskoro dogoditi, međutim, za sada još nismo odredili datum pa ne bih volela da mnogo pričam o tome - zaključuje bivša učesnica rijaliti šou-programa Farma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još