Jovana Pajić uskoro mama

Jovana Pajić uskoro mama

Autor: | 08/08/2011

0

Jovana Pajić, mlada pevačica i bivša učesnica rijaliti šoua „Farma“ uskoro će prvi put postati majka. Ona je nedavno započela zajednički život s kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, pevačem „Tropiko benda“, i odmah nakon toga ostala je u drugom stanju.
Pre mesec dana, Jovana je posumnjala da je trudna i odmah je kupila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju. Vest je odmah saopštila Aleksandru, koji ju je posavetovao ode kod lekara i izvadi krv kako bi bili sigurni da je u pitanju trudnoća. Jovana je otišla kod ginekologa koji joj je nakon neophodnih analiza potvrdio da je već u drugom mesecu blagoslovenog stanja. Vest o trudnoći obradovala ne samo Jovanu i Aleksandra, već i njihove porodice, kao i bliske prijatelje.
- Istina je da sam trudna! Mnogo sam srećna zbog toga. Inače, Sale mi je još na moru, radi, a ja sam se vratila i sada uživam okružena pažnjom svojih najbližih - izjavila je Jovana Pajić za „Alo!“.
Podsećanja radi, Jovana i Saša su skoro dve godine zajedno. Dok je boravila u „Farmi“, mlada pevačica nije uopšte potencirala svoju vezu, već je tek nakon izlaska iz šoua obelodanila svoju ljubav i predstavila dečka javnosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin