Simona Andrejić: Zvezda Nedelje mode u Parizu

Simona Andrejić: Zvezda Nedelje mode u Parizu

Autor: | 30/10/2011

0

„Elitovo“ lice 2009. godine Simona Andrejić posle milanske „Nedelje mode“ nastavlja da niže uspehe na svetskoj modnoj sceni, te je nedavno blistala na „Nedelji mode“ u Parizu. Prošle godine, kao šesnaestogodišnjakinja, bila je zaštitno lice brenda „Kelvin Klajn“, kao i „D & G“, a i danas čvrsto sarađuje s njima, pa je u Milanu defilovala na njihovoj reviji.
Protekle nedelje graciozna Beograđanka postigla je fantastičan uspeh na pariskoj „Nedelji mode“, gde je njena pojava bila veoma zapažena.
- U Parizu sam radila brojne revije od kojih su mi najdraže Džona Galijana, „Cacharel“, kao i Žan-Šarla de Kastelbažaka, čuvenog francuskog dizajnera. Galijano je oduvek privlačio veliku pažnju medija, kako zbog svog velikog talenta, tako i ličnim stilom. Ovog puta njegova prva samostalna revija posle razlaza sa modnom kućom “Dior” bila je medijski događaj sezone. „Što te ne ubije, ojača te“, izjavio je Galijano posle revije - za magazin „Hello!“ kaže manekenka sa stalnom adresom u Njujorku, aludirajući na medijski skandal koji je izazvao Galijanov ispad na temu nacista, zbog koga je morao sudu da plati odštetu.
- Ta Galijanova izjava sve govori. Sve je bilo fantastično na reviji, i potvrdio je zašto je jedan od najboljih kreatora današnjice. Revija je bila apsolutni hit na pariskoj „Nedelji mode“.
Simona je imala čast da otvori reviju renomiranog pariskog dizajnera Žan-Šarla de Kastelbažaka.
- Imala sam prilike da često sarađujem sa njim, Žan je pozitivna, inspirativna ličnost, kod njega postoji skladan spoj karaktera i temperamenta.
Domenika i Stefana, dvojac „Dolče i Gabana“ imala sam priliku da upoznam tokom svoje prve sezone u Milanu. Veoma su profesionalni, kreativni, komunikativni i prijatni sagovornici. Na njihovoj nedavnoj reviji specijalna gošća je bila glumica Skarlet Johanson, koja izgleda i ponaša se kao prava diva, što i jeste - kaže nežna plavuša kojoj mnogo nedostaje porodica, jer živi u inostranstvu.
- Porodica, prijatelji i „Treća beogradska gimnazija“ su mi velika podrška u svemu. Redovno sam sa svima u kontaktu, a sa porodicom svakodnevno zahvaljujući „Skajpu“ - kaže Simona koja otkriva šta planira posle karijere modela i da trenutno nije u vezi.
- Za sada nemam vremena za momke. Zaokupljena sam modelingom, školom i radom na sebi. Važan preduslov za svaki uspeh je stabilno emotivno stanje, to važi i za modeling.
- U budućnosti planiram da ostanem u javnom poslu što odgovara mojoj prirodi i poslu kojim se sada bavim. Date okolnosti će uticati na konkretan izbor posla, a stečeni kontakti i ostvareni rezultati trebalo bi da budu važan preduslov za uspešan start. Školovanje mi za sada ide po planu, pratim svoju generaciju. Pored puno rada, genetske predispozicije, stečene radne navike, zdrava sredina iz koje su moji prijatelji i roditelji i jaka lična motivacija su moj izvor snage da izdržim, volje da se borim i vere da ću uspeti.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin