Anđelina Džoli i Bred Pit kupovinom impresivne vile iz XVI veka u blizini Verone demantovali glasine da se razvode

Anđelina Džoli i Bred Pit kupovinom impresivne vile iz XVI veka u blizini Verone demantovali glasine da se razvode

Autor: | 18/09/2010

0

Da se najpoznatiji holivudski bračni par zaljubio u Italiju pošto je Anđelina Džoli snimila film „The Tourist“, dokazali su nedavno, kada su nekretninama koje poseduju dodali i treću - spektakularnu Vilu „Konstanca“ pored Verone u Italiji. Kuća iz XVI veka od dve hiljade kvadrata smeštena je u severoistočnom delu Italije, a platili su je četrdeset jedan milion dolara. Još dok je bio u braku sa Dženifer Aniston, Bred je pokazivao neobičnu ljubav prema starim kućama, kao i prema antikvitetima. Osim velikog vinograda koji je smešten nadomak otmene kuće, kao i štala za konje, nov dom impresivne kvadrature poseduje petnaest spavaćih soba, sedam kupatila, kućni bioskop, teretanu i fitnes centar, dva bazena sa vodopadima i nekoliko đakuzija. U dvorištu ispred vile smeštene su figure lavova, mitološke statue iz 1623. Pored toga, u dva impresivna salona za goste plafoni i zidovi su prekriveni freskama iz XVII veka, a neke su oslikali istorijski velikani tog perioda.

Zajedničkom kupovinom ove fantastične nekretnine bračni par koji uvek pobuđuje pažnju stavio je tačku na nagađanja, poslednja u nizu, o njihovom rastanku zbog navodnog glumčevog neverstva. Izgleda da je tu vest plasirala upravo francuska stjuardesa - navodno kriva za neverstvo holivudskog lepotana. No, u priču koju je dvadesetdvogodišnja devojka „žedna“ slave prodala tabloidu ni predstavnici sedme sile ne veruju.

Kupovinom nove vile za odmor za njihovu veliku porodicu slavni par je potvrdio svoju ljubav, ali i zajedničku strast prema lepim i otmenim stvarima. Naime, Bred je, pre nego što je vest o kupovini kuće objavljena, posetio najpoznatiju kompaniju za mermer u Italiji, odabravši najkvalitetniji i najskuplji. Oblast Valpoličela, u kojoj je smeštena Vila „Konstanca“, ima najluksuznije vile u celoj Italiji, u kojima žive aristokrate, poznati i bogati. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, Bred i Anđelina su se u taj kraj zaljubili zbog romantičnih pejzaža, kulturnog nasleđa, ali i hrane, kojom su oduševljeni. Oboje su ljubitelji italijanskog vina, a regija Valpoličela je centar industrije vina u Italiji. Budući da kuća ima i veliki vinograd, ne bi čudilo da par počne da proizvodi sopstveno vino koje bi potom prodavali, i novac davali u dobrotvorne svrhe, kao do sada.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin