Bojana Barović i Nikola Rokvić: Venčaćemo se do kraja godine

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Venčaćemo se do kraja godine

Autor: | 09/01/2015

0

Bojana Barović će doček 2015. pamtiti kao ispunjenje devojačkog sna. Njen dečko Nikola Rokvić kleknuo je nasred scene na trgu u Beogradu i zaprosio je.
- Bila sam potpuno zatečena. Svi su to videli. Nisam ni pretpostavila da je Nikola kupio prsten i da mi sprema takvo iznenađenje - kaže Bojana i tvrdi da se umalo onesvestila kada ju je pevač zaprosio pred nekoliko desetina hiljada ljudi.
- Verujem da smo povezani nekom čudnom energijom i neraskidivom sponom koju ni sami ne umemo da objasnimo. Možda je to ljubav koja se desi samo jednom u životu.


Posle veridbe otišli su u stan, gde su ih čekali njihovi najbliži.
- Nikola je želeo da napravimo novogodišnju žurku, a ja sam pristala i ne sluteći da će to postati proslava veridbe - priča Bojana, i napominje da ima najlepši verenički prsten, od žutog zlata sa dijamantom:
- Ni sama ne bih bolji izabrala!

Oni će i dalje živeti malo na američkoj, malo na srpskoj adresi, u zavisnosti od Bojaninih manekenskih angažmana i Nikolinih nastupa. Venčanje će biti, kažu, do kraja godine, a Nikola je uveren da će biti neobično, baš kao i veridba.
- Još nismo ništa precizirali, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud - uz smeh kaže pevač.
Verenički par je nekoliko prethodnih dana iskoristio da se osami.
- Nikola je imao nastup na Jahorini, pa smo odlučili da ostanemo koji dan duže i da uživamo u prvim vereničkim danima - kaže Bojana.

Izvor: Blic

Foto: Ivan Vučićević za Scandal!; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti