Milena Vasić i Jug Radivojević: Sin Lav kruna je našeg ljubavnog odnosa

Milena Vasić i Jug Radivojević: Sin Lav kruna je našeg ljubavnog odnosa

Autor: | 08/02/2015

0


Ljubav kao osnovna pokretačka snaga u životu glumice Milene Vasić bila je ključna kada se sa partnerom Jugom Radivojevićem, koji deli istu strast, odlučila da se još jednom ostvare u ulozi roditelja. Kada se nedavno rodio njihov sin Lav, svet ponosnih roditelja dobio je potpuno novu dimenziju. Supružnici su prethodno vodili odlično organizovan život, a oboje su već imali decu iz prethodnih brakova. Milena ima jedanaestogodišnjeg sina Nikolu i devetogodišnju Lanu, dok Jugov sin Vuk takođe ima devet godina. Zato je njihova odluka da dobiju još jedno dete iznenadila sve osim njih samih. Sada, zajedno sa svoje troje dece uživaju u najsrećnijim trenucima u životu.
- Pošto su prve dve trudnoće bile davno mnoge stvari sam u međuvremenu zaboravila, ali sam sva tri puta bila podjednako odgovorna. Volela sam da se šalim da sam trudnica iz prošlog milenijuma i da je za mene mnogo toga novina - počinje da priča ponosna majka.
- Porodila sam se carskim rezom u Ginekološkoj klinici "Narodni front", kao i prethodna dva puta. Beba nas je iznenadila tokom noći, tako da smo imali "jednu lepu zabavu" dok smo stigli do porodilišta. Ipak, najvažnije je da je sve proteklo u najboljem redu i da se Lav i ja odlično osećamo posle porođaja. Imamo sreću da nam je ginekolog Dejan Dimitrijević član porodice, tačnije zet, tako da nije bilo dileme u izboru lekara. Često ističem da mi je sestra stomatolog, jer kada je reč o zdravlju, prilično sam spokojna - kaže Vasićeva.


Budući da je Jug u to vreme bio u Šapcu gde sprema predstavu, tokom noći je došao u Beograd da bi bio uz suprugu za vreme porođaja.
- Jug je zaista divan muškarac. Naravno, čim smo mu javili da je porođaj počeo, tokom noći je došao iz Šapca, a već ujutro morao je da se vrati. Lav je zaista kruna našeg odnosa koji traje godinama. Znamo se još sa fakulteta, a i dugo smo zajedno, tako da je dete nešto najlepše što je moglo da nam se desi. Sada imamo našu malu igračku uz koju ćemo da uživamo, a starija deca su presrećna što su dobila brata - kaže poznata umetnica i ističe da se rođenje njenog sina slavilo na više "frontova".
- Moj suprug je častio čitavu ekipu u pozorištu u Šapcu, a slavilo se i u Beogradu, tako da su svi bili lepo počašćeni u čast rođenja našeg Lava, kao što i priliči.


Supružnici su se zajednički dogovorili o imenu, a svako od njih je imao svoje želje:
- Moj uslov je bio da ime sadrži slovo "L" jer se ono nalazi u mom i u imenu starije dece, dok je Jug želeo da ime ima tri slova kao što je njegovo i njegovog sina Vuka. Tako se Lav nametnulo kao idealno rešenje.
Ova višestrukonagrađivana glumica spremno je dočekala novog člana porodice. Sve stvari za bebu naručila je pre porođaja, ali se ipak pridržavala starih običaja i one su stigle na njenu adresu teka kada se porodila, tokom boravka u porodilištu.
- Zahvaljujući odličnim prijateljima, mene i Lava su po dolasku kući sačekale sve potrebne stvari koje sam izabrala pre njegovog rođenja, ali sam ipak sačekala da se rodi, pa smo ih tek onda uneli u stan. U sređivanju su učestvovala i starija deca kojima je to bilo posebno zadovoljstvo - zaključuje Milena.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti