Nikolija Jovanović: Relji sam lepša nego ikad

Nikolija Jovanović: Relji sam lepša nego ikad

Autor: | 13/02/2015

0

Nakon što je promeila imidž i dugu svetlosmeđu kosu skratila i ofarbala u crno, Nikolija Jovanović sa zadovoljstvom prima komplimente svojih fanova, ali i njenih najbližih. Crnokosa pevačica za "Hello!" kaže da joj je trebalo mnogo vremena da se odluči na takvu promenu.
- Dugo sam želela da imam paž frizuru, ali do sada nisam imala hrabrosti da skratim kosu. U ovom stanju bi mi duga kosa bila opterećenje. Sviđa mi se kako izgleda, sebi sam lepša sa tamnom kosom - zadovoljno kaže Nikolija, čiji novi imidž se posebno dopao njenom dečku, budućem tati Relji Popoviću.
- Rekao mi je da nikada nisam izgledala bolje - kaže kroz osmeh, a pohvale dolaze sa svih strana.
- Govore mi da sam lepša od kada sam u drugom stanju. I sebi sam lepša, izgledam drugačije, ali mi se sviđa promena. Plašila sam se i bila sam podozriva, ali kako vreme prolazi pozitivno gledam na to i sebi sam lepša i u očima vidim neki drugačiji sjaj - kaže Jovanovićeva, koja je u drugom mesecu trudnoće.
Njena majka Vesna Zmijanac presrećna je što će postati baka, a za dnevni list "Blic" izjavila je da priželjkuje unuka, jer je i sama želela da rodi dečaka, te da je zbog toga svoju ćerku do četvrte godine šišala na kratko. Iako je kao mala nosila mušku frizuru, Nikolija je odlučna da se to više ne ponovi.
- Kraću frizuru od ove ne želim. Koliko god da ima lepo lice, žena sa muškom frizurom za mene ne može da bude lepotica. Sa godinama ću sigurno posvetleti boju kose, ali nikada neću imati toliko kratku kosu -odlučna je Jovanovićeva.
Iako joj je mama otkazala sve nastupe, pevačica je odlučila da nastavi da peva, ali prihvata samo pozive klubova koji nisu previše udaljeni od Beograda.
- U pravu je da ne moram da se vozim daleko, ali ono što je u okolini Begrada mogu da prihvatim. Odlično sam organizovla vreme, dva puta nedeljno idem na pilates, šetam, a uskoro ulazim i u studio da snimam nove pesme, ali ih neću objavljivati pre porođaja.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti