Novak Đoković: Stefan raste i razvija se, a promene se vide iz dana u dan

Novak Đoković: Stefan raste i razvija se, a promene se vide iz dana u dan

Autor: | 03/03/2015

0


Uoči "Dejvis kup" meča sa reprezentacijom Hrvatske, najbolji teniser sveta Novak Đoković dao je intervjue hrvatskim medijima, gde je pričao i o svom privatnom životu. U intervjuu koji je dao hrvatskom novinaru Saši Lugonjiću, Đoković je između ostalog otkrio i da ga je očinstvo promenilo.
Definitivno me je promenilo u pozitivnom pogledu, osećam više empatije, a imam i više razumevanja za porodični život kao i za suprugu. Žene su u mojim očima boginje za sve što moraju da podnesu i te žrtve i način na koji se one potpuno predaju detetu što je na neki način prirodno i shvatljivo i razumljivo, ali opet ne možemo uzimati to zdravo za gotovo, ne može se to podrazumevati. Izuzetno sam zahvalan svojoj supruzi, dosta je bila odvojena od mene u ovom periodu, nismo bili u Australiji i Dubaiju, ona je potpuno posvećena našem sinu, a ja se trudim kada god sam s njima da aktivno učestvujem u njegovom razvoju. Sad ima četiri meseca, samo nek je živ i zdrav - rekao je naš najbolji teniser.
- Sin je odlično. Raste, razvija se i promene se vide iz dana u dan - uz veliki osmeh ispričao je Novak i dodao kako mu porodica nedostaje kada je na putu.
- Neopisiv je osećaj radosti i sreće koje trenutno osećam, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu - izjavio je Novak i naglasio kako je potpuno ispunjen čovek te da se oseća blagosloveno zbog svega što ima u životu.
Đoković je govorio i o omiljenim hrvatskim muzičarima.
Oliver Dragojević, Džiboni, Karan, njih trojica... Ima toliko muzičkih kvaliteta u Hrvatskoj. I BiH i Srbija isto, ali Hrvatska posebno, to je nešto neverovatno, uživam u hrvatskoj muzici. U Banjaluci sam upoznao Karana, imao sam tu čast, a voleo bih i Olivera da sretnem jednog dana - završio je Đoković.

Autor: Life Content
Foto: Novak Đoković / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti