Novak Đoković sa sinom u kupovini: Mališa bi da me uvali u nepriliku

Novak Đoković sa sinom u kupovini: Mališa bi da me uvali u nepriliku

31/08/2015

0

Osim što ima uspešnu karijeru Novak Đoković odlično se snašao i u ulozi oca, a fotografijama sa Stefanom redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama.

Najbolji teniser sveta svaki slobodan trenutak koristi da bude u društvu svog sina i supruge Jelene. Kada nema poslovnih obaveza slavni teniser jutro započinje šetnjom sa svojim najdražima.

Koliko uživa u neprocenjivim trenucima provedenim sa porodicom vidi se po njegovom širokom osmehu, a svakako da tu najveću ulogu igra Stefan.

Novak je sa porodicom prošetao Njujorkom, a svoje oduševljenje želeo je da podeli sa fanovima, te se slikom pohvalio na društvenim mrežama.

Poznato je da Đoković ima smisla za humor, te je jednom simpatičnom fotogafijomm nasmejao fanove. Novak je pozirao sa Stefanom u jednoj prodavnici ispred rafa sa zdravim namirnicama, a komentar pored sli oduševio fanove.

- Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku - objasnio mu je strpljivo tata, a mnogi Novakovi pratioci prokomentarisali su da je ovo njihova najlepša fotografija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Novak Đoković / Instagram /Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti