BIG protiv nasilja nad ženama

BIG protiv nasilja nad ženama

Autor: | 07/03/2015

0

Specijalan dan kupovine biće upriličen 8. marta u tržnom centru BIG u Novom Sadu.

Svesni toga koliko je nasilje nad ženama u porastu, TC BIG, Lepota i zdravlje i JOY u saradnji sa organizacijama "...Iz kruga Vojvodina“ i "SOS ženski centar“ organizuju celodnevnu društveno korisnu akciju pod nazivom - Potpisujem. Svi posetioci BIG centra moći će da se potpišu na specijalno dizajniranu tablu i na taj način podignu glas protiv nasilja nad ženama. Pored toga, organizacije "...Iz kruga Vojvodina“ i "SOS ženski centar“ promovisaće i mobilnu aplikaciju - Bezbedna, koja je namenjena svim ženama.

"Iz kruga- Vojvodina“ je ženska nevladina organizacija osnovana u martu 2007. godine. Njihova pažnja posebno je usmerena na pružanje podrške ženama i deci sa invaliditetom izloženim nasilju i jačanju društvene svesti o višestrukoj diskriminaciji žena sa invaliditetom.

"SOS ženski centar“ nastao je iz SOS telefona za žene i decu žrtve nasilja Novi Sad. Kao samostalno udruženje gradjana, odnosno nevladina neprofitna organizacija, postoji od novembra 2004. godine. Ciljevi ove organizacije jesu pružanje neposredne pomoći ženama i deci žrtvama nasilja u obliku emocionalne, informativne, psihološke i pravne podrške.

Pored ovoga, svi posetioci koji 8. marta dođu u BIG imaće priliku da kupuju po akcijskim cenama i učestvuju u bogatom zabavnom programu.

Izvor i foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin