Jelena i Novak Đoković: Opuštena šetnja u Zapadnom Holivudu

Jelena i Novak Đoković: Opuštena šetnja u Zapadnom Holivudu

Autor: | 11/03/2015

0


Posle uspešno obavljenog posla u Dejvis kupu, prvog tenisera sveta Novaka Đokovića očekuju prvi ovogodišnji turniri iz Masters 1000 serije. U Indijan Velsu i Majamiju Novak brani titule, a glavni žreb takmičenja u kalifornijskoj pustinji počinje u četvrtak.
- Dejvis kup je bio odlična uvertira za predstojeće turnire, koji će biti izuzetno zahtevni. Igra se na dva seta, a u prvom delu turnira ima i dan odmora, tako da me ovo neće poremetiti u pripremi, već će mi uliti dodatno samopouzdanje. Dobro sam počeo sezonu, nadam se da ću ostati u tom ritmu -  rekao je Novak za srpske medije i u društvu supruge Jelena otputovao u Ameriku.
Vreme do početka turnira prvi reket sveta provodi u porodičnom okruženju, te su mladi supružnici juče uslikani na ulicama Zapadnog Holivuda dok su šetali svoje kućne ljubimce.
Inače, u Indijan Velsu Nole je do sada četiri puta igrao u finalu. Prvo je izgubio, 2007. godine od Rafaela Nadala, a zatim je osvojio tri titule - godine 2008. savladao je Fiša, tri godine kasnije bio je bolji od Nadala, a prošle sezone od Rodžera Federera.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti