Marina Kotevski: Romantični obilazak Italije

Marina Kotevski: Romantični obilazak Italije

Autor: | 18/05/2015

0

Voditeljka Marina Kotevski i njen dečko Aleksandar Mandić uživali su u šestodnevnom putovanju. Poznato lice televizije "Pink" uživalo je u begu iz gradske vreve, a posle kratkog boravka na hrvatskoj obali i uživanja u Rovinju, par se uputio ka Italiji. Utiske sa putovanja Marina prenosi za magazin "Hello!":
- Tokom putovanja jedan dan Aca i ja izdvojili smo za odlazak u Padovu, šarmantan univerzitetski gradić, pun slikovitih trgova i uskih ulica, i veoma uzbudljive istorije. Sledeća je bila Verona, grad kojem se uvek rado vraćam. Prvi put sam ga posetila za vreme studija i još tada sam se u njega zaljubila. Opuštena atmosfera bila je sušta suprotnost vrevi koja nas je dočekala u Milanu, u kome se odražava svetska izložba "Ekspo 2015", zbog čega smo bili svedoci protesta i demonstracija u centru grada - puna utisaka govori Marina, koja je posle ovog šoka smirenje našla u kupovini.
- U Milanu je šoping nezaobilazna stvar, ali vreme smo iskoristili i za obilazak najvažnijih znamenitosti, a proputovanje kroz Italiju završili smo na jezeru Komo, poznato kao najdublje i najlepše jezero u Evropi - u dahu kaže voditeljka, koja će dugo pamtiti ovaj prolećni izlet udvoje.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin