Ceca Ražnatović: Podržala sam Veljkovu odluku da ode iz Srbije

Ceca Ražnatović: Podržala sam Veljkovu odluku da ode iz Srbije

Autor: | 19/09/2015

0


Veljko
, sin folk zvezde Svetlane Ražnatović, nedavno je spakovao kofere i otišao da živi i studira u Banjaluci. Iako su mnogi pomislili da je Ceca tužna što sin neće biti svakodnevno uz nju, ona je otkrila da nije lila suze na rastanku jer Veljko ima mogućnost da kada god poželi u istom danu dođe porodici u zagrljaj.

- Veljko ima dosta prijatelja u Banjaluci i često je odlazio tamo. Sviđa mu se atmosfera, ljudi, sve. Ispisao se sa psihologije i upisao tamo fakultet za Menadžemnt i ekonomiju. Ja sam ga, naravno, podržala da ode tamo i studira - rekla je Ceca i objasnila da rastanak nije bio patetičan jer mladi Ražnatović može da dođe kući kad god poželi i jako brzo je u Beogradu.

- Nije mi bilo žao jer često dolazi kući. Svaki dan ima direktan let. Evo, danas je došao jer slavi mesečnicu sa devojkom i već sutra ide nazad. I ja ću da idem tamo jer, kao i on, volim Banjaluku - kaže folk zvezda za “Alo!”.

- Tamo živi sa dobrim drugom, a celo njegovo društvo poznajem i sve su jako fini i dobri momci. Nemam za šta da brinem, a meni kao majci je najvažnije da mi je dete dobro, a po Veljku vidim da je veseo, srećan i nasmejan, što znači da je napravio pravi korak - dodala je Ceca.

Podsećanja radi, mladi Ražnatović je prošle godine upisao psihologiju u Beogradu, ali je ipak rešio da na vreme pređe na neki drugi fakultet, gde će se bolje snaći.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti