Zorana Pavić doživela infarkt

Zorana Pavić doživela infarkt

Autor: | 04/01/2014

0


Pop pevačica Zorana Pavić imala je pre nekoliko dana lakši infarkt. Pored toga što joj je prošla odina donela dosta teških momenata, preminuli su joj otac i jedna od najboljih drugrica, završetak 2013. pamtiće i po srčanom udaru koji je došao kao posledica stresa i umora.
- Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje - priča dobro obavešteni izvor.
On dodaje da se pevačica sada mnogo bolje oseća:
- Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.
Zorana je Informeru potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje.
- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta - rekla je Zorana i dodala da se sda mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

Izvor: Informer

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti