Džesika Simpson: Venčanje mi je inspiracija da smršam

Džesika Simpson: Venčanje mi je inspiracija da smršam

Autor: | 05/01/2014

0

Džesika Simpson odlučna je da se reši viška kilograma pre svog venčanja. Tridesettrogodišnja zvezda jedva čeka da svom dugogodišnjem vereniku Eriku Džonsonu, sa kojim ima dvoje dece, kaže sudbonosno "da" ove godine, i kako kaže, već je izabrala venčanicu.
- Nova godina će definitivno doneti svadbena zvona, što je uzbudljivo... Mislim da je bilo krajnje vreme - rekla je ona u promotivnom videu za program "Weight Watchers" koji je započela ovaj plan dijete nakon rođenja kćerke Maksvel u maju 2012. godine.
- Pošto znam da mi se bliži venčanje, neophodno je da se pridržavam ovog programa, da brojim svoje poene i da ostanem u teretani. Kada budete videli moju venčanicu, znaćete zašto.
Džesika, koja ima i šestomesečnog sina Ejsa, kaže da joj je dijeta pomogla da promeni fokus i da se vrati na pravi put sa svojom fitnes rutinom. Ona je otkrila i da nije pravila velike novogodišnje odluke, ali da se nada da će imati više samopouzdanja do kraja 2014.
- Trudim se da se osećam dobro i u farmericama i majici. Jedva čekam da mogu da se osećam udobno u svojoj koži i da znam da sam ponovo osoba koja sam bila ranije. Znam da ću ovog puta biti snažnija jer sam to zaslužila.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još