Indira Radić: Otkazana turneja po Australiji

Indira Radić: Otkazana turneja po Australiji

Autor: | 11/01/2014

0


Indira Radić je večeras po planu trebalo da ima nastup u Grand Adrenalin taverni u Melburnu na "Balkanskoj romskoj večeri", a potom i nedelju dana kasnije na istom mestu.
Međutim, od toga neće biti ništa kao ni od već zakazanih nastupa po Australiji. Razlog - dva sata pre leta pevačica nije htela da krene dok joj se ne obezbedi biznis klasa u avionu. Pozvali smo organizatora Indirine turneje, vlasnika "Adrenalina" Kostu Sivova koji je rekao:
- Jako sam razočaran! Ne toliko zbog sebe koliko zbog obožavalaca koji su kupili karte. Ona je bukvalno rekla da ne želi da dođe ukoliko joj se kao i Kebi ne plati biznis klasa u avionu. To je neverovatno. Keba je dobio biznis klasu u povratku jer je svojim nastupom prilikom gostovanja to zaslužio a ona još nije ni doputovala a hoće da ucenjuje.

Na naše insistiranje da kaže šta će biti sa unapred prodatim kartama, gospodin Sivov je odgovorio:
- Svi koji su platili karte mogu da se jave i novac će im naravno biti vraćen! Žao mi je još jednom što se to dogodilo a uvek sam mislio da je Indira primer profesionalca i osoba sa kojom je lako naći zajednički jezik.

S druge strane, Indira Radić tvrdi da je pomerila turneju u Australiji zbog problema sa papirima.

- Želim da se izvinim publici u Australiji. Turneja je odložena jer svi članovi mog benda nisu mogli da dobiju vizu, a ja nisam želela da se publici predstavim na način koji je ispod mog nivoa, već da to bude vrhunskog kvaliteta - poručila je pevačica i zahvalila se fanovima na razumevanju.

Bilo kako bilo, od planirane turneje Indire Radić u Australiji ovoga puta neće biti ništa.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin