Merjem Uzerli: Spremna za dolazak deteta

Merjem Uzerli: Spremna za dolazak deteta

Autor: | 15/01/2014

0


Merjem Uzerli, tursko-nemačka glumica, koja je svojom interpretacijom sultanije Hurem obeležila prve tri sezone serijala Sulejman Veličanstveni, u osmom je mesecu trudnoće i u februaru će postati majka. Naime, kako je rekla glumica, tada će upoznati najvažniju osobu u svom životu - svoje dete, koje će podizati kao samohrana majka.

Otac njenog deteta, turski biznismen Kan Ates, ne želi da čuje ni za nju ni za dete, ali se njenom detetu vesele njeni roditelji, uz čiju će ljubav i pomoć odgajati dete.

Međutim, najvažnije od svega je to što se temperamentna glumica pomirila s trenutno najvažnijim muškarcem svojeg života, najmoćnijim TV producentom u Turskoj Timurom Savci. Iako je nakon njenog odlaska sa snimanja bio besan kao ris - najavljivao je tužbu zbog kršenja ugovora, zbog kojeg bi mogla dobiti zabranu rada u Turskoj i kaznu od pet miliona dolara - strasti su se smirile pošto se Merjem javno izvinila.

Otputovao je u posetu u Berlin, sve nesporazume su rešili, a krajem decembra objavio je da njegov Tim Productions u jesen 2014. počinje snimanje nove istorijske serije - u kojoj će glavnu ulogu igrati upravo Merjem Uzerli. I tu će glumiti jednu od najvažnijih žena u turskoj istoriji, sultaniju Kosem, koja je samostalno vladala Osmanskim Carstvom.

Autor: Life Content
Foto: Facebook/Urban Ruths

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti