Adrijana Lima i Marko Jarić: U Majamiju  prisustvovali predstavi starije kćerke Valentine

Adrijana Lima i Marko Jarić: U Majamiju prisustvovali predstavi starije kćerke Valentine

Autor: | 18/01/2014

0


Skladni bračni par, Adrijana Lima i Marko Jarić, nedavno su uživali u, za njih dvoje, posebnoj predstavi, u kojoj je učestvovala njihova starija mezimica Valentina. Reč je o božićnom performansu u obdaništu koje u Majamiju pohađa njihova četvorogodišnja kćerka. Ponosni roditelji bili su jako uzbuđeni dok su svoju devojčicu gledali na sceni. Jedna od najlepših manekenki i naš bivši proslavljeni košarkaš na predstavu su stigli u društvu Valentinine drugarice iz vrtića, čiji roditelji nisu bili u prilici da budu sa njom. Dok je Adrijana uživala u društvu devojčica, Marko je na putu do obdaništa nosio rekvizite za predstavu. Valentina i njena vršnjakinja bile su u crveno-belim kostimima kakve je zahtevala njihova tačka, dok su poznati sportista i njegova supruga izabrali kežual odevne kombinacije koje su im odlično pristajale. Mlađa kćerka ovog para, jednoipogodišnja Sijena nije bila sa njima jer je još mala da bi mogla da uživa u ovakvim događajima. Jarić i zanosna brineta su sa velikim uživanjem pratili čitav program, a naročito su bili srećni dok je na sceni bila njihova starija kćerka. Po završetku predstave, slobodno popodne proveli su na bazenu, gde su uživali u opuštenom druženju i u igri sa svojom mezimicom.
I pored toga što je majka dve devojčice, tridesetdvogodišnja Brazilka ima besprekornu liniju, te je još jedan od najplaćenijih i najtraženijih svetskih modela. Za nju je kraj 2013. godine bio ispunjen nizom poslovnih aktivnosti i putovanjima. Među najvažnije poslove spadaju šou brenda „Victoria`s Secret“ u Londonu, posle čega je imala šou istog brenda u Dubaiju. Lima je dala intervju i za britansko izdanje prestižnog magazina „Vog“ i tom prilikom istakla da je već trinaest godina član tima popularnog brenda donjeg veša.
- Prvi put sam postala deo ovog spektakla 2000. godine i zadivljujuće je što sam istrajala ovoliko dugo. Uvek podržavam nove devojke, Kara Delevinj je novo pojačanje i odlična je. Dopada mi se ukus koji plasira tim „Victoria's Secret“. Uvek biraju predivne devojke - rekla je Adrijana.
Fotografisala se i za decembarsko izdanje magazina “Numéro Tokyo” i za tu priliku je uradila veoma provokativne fotografije u metrou, pozirajući priznatom fotografu Vinsentu Petersu.
Otkad je postala majka, prelepa Brazilka nema dovoljno vremena za odlazak u teretanu, ali ne zanemaruje fizičku kondiciju.
- Pored dve male devojčice, nemam dovoljno vremena za teretanu. Konopac možete da preskačete i kod kuće. Radim taj trening dok mi kćerke spavaju - otkrila je nedavno.
I pored mnogobrojnih obaveza, učestvovala je u humanitarnim akcijama, a poslednje dane stare godine provela je u društvu porodice. Bez obzira na mnogobrojne poslovne aktivnosti, Adrijana i njen suprug trude se da što češće budu uz svoje devojčice, a njihov dom u sunčanom Majamiju uvek je za Božić ispunjen radošću, kada se svi neizmerno raduju porodičnom okupljanju.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin