Adrijana Lima i Marko Jarić: Romantična čarolija na karipskim ostrvima

Adrijana Lima i Marko Jarić: Romantična čarolija na karipskim ostrvima

Autor: | 27/02/2013

0


Nekadašnji igrač "NBA" košarkaške lige Marko Jarić i njegova supruga, slavna manekenka Adrijana Lima, četvrtu godišnjicu skladnog braka proslavili su večerom u popularnom rizortu "Amanyara" na ostrvu Providensijales, koje pripada ostrvima Turks i Kaikos. Ostrva koja se ubrajaju u karipska, iako se, geografski gledano, nalaze u Atlantiku, udaljena su jedan sat vožnje brodom od porodičnog doma slavnog para u Majamiju. Da bi se osamio za Dan zaljubljenih, kada im je i godišnjica braka, bračni par je svoje kćerke, Valentinu i Sijenu, te večeri poverio dadiljama.
Srpski košarkaš je sa plavookom Brazilkom proveo veče u luksuznom rizortu, smeštenom na najlepšoj plaži ostrva Providensijales. Ime rizorta "Aman“, što na sanskritu znači „mir“, potpuno dočarava izgled hotela koji obiluje mirnim osamljenim delovima, zbog čega je ono omiljeno za venčanja i slične proslave ljubavi.
Budući da supružnici, koji su septembra prošle godine dobili drugu kćerku, Sijenu, uživaju u jednostavnim stvarima, poželeli su da godišnjicu obeleže samo večerom u jednom od restorana u hotelu.
- Za našu godišnjicu na Dan zaljubljenih otišli smo samo na večeru u „Aman“ rizort, smešten na ostrvima Turks i Kaikos. Trebalo nam je sat vremena da brodom stignemo od Majamija do tamo - kaže za magazin „Hello!“ poznati Beograđanin, koji je zajedno sa suprugom želeo da se zbog proslave godišnjice ne razdvaja predugo od dece. Devojčice, trogodišnja Valentina i i petomesečna Sijena, bile su te večeri pod nadzorom njihovih kućnih pomoćnica. Tridesetčetvorogodišnjak, koji je prošle godine Dan zaljubljenih i godišnjicu braka sa suprugom slavio na ostrvu Sent Bart, biseru karipskog mora, isticao je u ranijim intervjuima za magazin „Hello!“ da Adrijana ne voli da dadilje brinu o njihovoj deci.
- Adrijana želi da stalno bude uz kćerke kako bi one dobile svu majčinsku ljubav. Često se toliko iscrpljuje da moram da joj zabranjujem neke stvari. Kada se vrati premorena, provodi sate uz Sijenu i Valentinu, pa je ubeđujem da ide da spava kako ne bi kolabirala. Njen majčinski instinkt je prejak, posebno sada kada imamo bebu, ali stvarno je nemoguće da sve postigne - rekao je sportista pre nekoliko meseci za „Hello!“. Zato ne čudi što je par odabrao da na prelepom ostrvu provede samo nekoliko sata, slaveći ljubav koju su otpočeli 2006. godine, a krunisali brakom 14. februara 2009.
Samo tri dana pre proslave četvrte godišnjice bračne sreće poznati par se opustio u jednom baru u Majamiju, u koji su otišli sa prijateljima. Uživali su u celovečernjem „karaoke“ provodu, a tridesetjednogodišnji „anđeo“ „Victoria's Secret“ brenda opustio se, popeo na binu i otpevao pesmu grupe „Aba“, „Super Trouper“. Naš sportista je, ponesen dobrom zabavom, na „Tviter“ stavio fotografiju svoje supruge koja peva, uz duhoviti komentar da je on takođe želeo da uzme mikrofon, ali da u Majamiju nisu čuli za pevača Bajagu.
Jarić, koji je pred novogodišnji praznik posetio Beograd da bi sa porodicom i prijateljima proslavio rođenje druge kćerke, ne krije da mu je velika želja da decu dovede u rodni grad za koji ga vežu najlepše uspomene.
- Želim da kćerke dovedem u Beograd, najviše kako bi Valentina pričala na srpskom. Kada nema članova moje porodice u našoj kući, teško je održati kontinuitet njenog znanja srpskog jezika. Adrijana s njom priča na portugalskom, a Valentina nabolje govori engleski. Inače, ona je odrasta u duhu naše tradicije, uz srpske običaje - rekao je nekadašnji plejmejker, koji je odrastao u beogradskom naselju Medaković.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti