Nataša Bekvalac: Premijera nove pesme u "X Faktoru"

Nataša Bekvalac: Premijera nove pesme u "X Faktoru"

Autor: | 03/03/2014

0

Sudeći po najavama sutra uveče na TV Pink očekuje nas najuzbudljivije veče do sada u "X Faktoru". Finalisti su protekle nedelje vredno spremali svoje nastupe na zadatu temu "pesme mentora", a kakve će ova tema izazvati reakcije žirija – ostaje da vidimo. U revijalnom delu programa kao ekskluzivni gosti nastupiće legendarna hrvatska pop-rok grupa "Parni Valjak", a kako saznajemo pevač benda Aki Rahimovski se raduje susretu sa publikom i finalistima ovog popularnog šou programa, koji su oduševljeni što će upoznati poznati bend:
- Čuli smo da dolazi Parni Valjak, odrastao sam uz njihove čuvene hitove: "Sve još miriše na nju", "Ljubavna", "Dođi"... Mnogo sam uzbuđen što ću ih upoznati, oni su moji veliki idoli – iskreno kaže finalista Maid Hećimović.
Pored ovih eksluzivnih gostiju, gledaoci "X Faktora" će u revijalnom delu uživati u premijeri nove pesma jedne od najpopulrnijih pop pevačica – Nataše Bekvalac. Novosadska barbika će izvezti svoj novi singl "Najgora", a kako saznajemo priprema spektakularan nastup:
- Nataša je poznata da retko gostuje u emisijama, ali redovno prati X Faktor i rado je prihvatila ovaj poziv – kaže izvor blizak ovoj popularnoj pevačici.
Isti izvor navodi da je 3 godine nakon zahlađenih odnosa sa njenim kumom i tvorcem njenih najvećih hitova, Draganom Brajovićem, on napisao tekst nove numere "Najgora", koja će zasigurno stati rame uz rame s njenim najvećim hitovima. Prijatelji tvrde da je za Natašu sutrašnje veče veoma važno, kako privatno, tako i poslovno. Na sceni X Faktora uz nju će biti devojke iz grupe "Mistik čelo", kao i jedna od naših najboljih pijanistkinja Iva Despotivić.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti