Naomi Kempbel: Želim decu i nije mi potreban muškarac da bih to ostvarila

Naomi Kempbel: Želim decu i nije mi potreban muškarac da bih to ostvarila

Autor: | 12/03/2014

0

Naomi Kempbel (43), koja je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu sa Vladimirom Doroninom, izjavila je da bi volela da se ostvari u ulozi majke. Čuveni supermodel istakla je u jednom intervjuu da se nada da će zasnovati porodicu, ali i da joj nije potreban muškarac kako bi odgajila dete.
- Želim decu, bez obzira na to da li imam partnera ili ne. Sama ću da ih odgajam - izjavila je ona.
Naomi je progovorila i o svojoj borbi za etničku raznolikost u modnoj industriji, te da iako smatra da je ostvaren izvestan napredak u tom polju, ona i dalje brine da bi angažovanje manekenki koje nisu belkinje mogao da bude samo trend.
- Definitivno je ostvaren napredak u reklamnim kampanjama. Ali, mi ne želimo da to bude trend, mi želimo da to bude konstantno. Takođe, ne želim da nas slažu u redu na revijama, kao da imamo zajedničku tačku, i onda je gotovo... To nije mnogo kreativno.
Čuvena lepotica dodala je i da modna industrija nije odgovorna za to što manekenke pate od poremećaja ishrane, i dodala da ljudi treba da preuzmu odgovornost za svoja dela.
- Ne možete da krivite našu industriju za propagiranje određenog tipa ženskog tela. Problem ishrane je za mene veoma osetljiva tema i veoma sam nervozna kada govorim o tome jer tokom moje 28 godina duge karijere nikada nisam videla dizajnera koji je nekom rekao da ide na dijetu i da treba da smrša. Morate da budete odgovorni za svoja dela. Ako odlučite da nećete da jedete jer mislite da treba da budete takvi, to je samo vaša odluka - istakla je ona.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: naomi kempbel