Gvinet Paltrou: Pauza u karijeri nakon objave razvoda

Gvinet Paltrou: Pauza u karijeri nakon objave razvoda

Autor: | 27/03/2014

0

Nakon što je u utorak objavila da se rastaje od supruga Krisa Martina posle deset godina braka, Gvinet Paltrou najavila je da će se na neko vreme povući iz Holivuda. Četrdesetjednogodišnja glumuca odlučila je da napravi godinu dana dugu pauzu u karijeri kako bi se posvetila devetogodišnjoj kćerki Epl i sedmogodišnjem sinu Mozesu.
- U januaru sam završila snimanje filma na kojem sam radila krajem prošle godine u Londonu sa Džonijem Depom, a onda sam se vratila u Sjedinjene Američke Države, gde sam dve nedelje radila na na seriji "Glee". Moram da se vratim svojim majčinskim dužnostima. Imam pravilo da snimam samo jedan film godišnje, tako da sada ne mogu neko vreme da radim, ali razvijam neki materijal, radim na sajtu i podižem decu - rekla je ona.
Glumica je priznala i da joj je s godinama sve teže da se odvaja od dece.
- Drugačije je kada imate posao u kancelariji, zato što je to rutina i sve možete da pozavršavate ujutru, a uveče da dođete kući. Kada snimate film, dešava se da radite 14 sati dnevno daleko od porodice i to je veoma teško. Naravno da postoje izazovi i kada radite redovan posao i majka ste, ali mislim da to nije isto i kada ste na snimanju.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin