Kris Martin: Preuzeo krivicu za razvod braka od Gvinet Paltrou

Kris Martin: Preuzeo krivicu za razvod braka od Gvinet Paltrou

Autor: | 28/04/2014

0

Muzičar Kris Martin preuzeo je krivicu za razvod od Gvinet Paltrou, izjavivši da su njegovi unutrašnji demoni uništili njihov deset godina dug brak. Frontmen grupe "Coldplay" u emotivnom intervjuu za BBC radio otvoreno je progovorio o privatnim problemima koji su doveli do razvoda.
- Pre oko dve godine bio sam u haosu, jer nisam mogao da uživam u stvarima u kojima smo bili dobri i u lepim stvarima oko mene jer me je to opterećivalo - rekao je on u intervjuu koji će biti emitovan danas.
- Ne mogu da krivim nikog drugog osim sebe i morao sam da napravim neke promene - rekao je on.
Tridesetsedmogodišnji pevač i četiri godine starija glumica, koji zajedno imaju dvoje dece, prošlog meseca objavili su da su se rastali, a Martin kaže da je to bila posledica njegovih ličnih problema.
- Ne bih upotrebio izraz nervni slom, više se radilo o saznanju da moram da odrastem. Ako ne možete da se otvorite, onda ne možete ni da cenite unutrašnju lepotu. Možete biti sa nekim predivnim, ali zbog svojih problema to ne možete da slavite na pravi način - kaže on i dodaje da mu je novi album njegovog benda "Ghost Stories" omogućio da bude iskren i da dopre do korena svojih problema.
- Svako u životu mora biti slomljen na neki način. Mislim da svako u svom životu prolazi kroz izazove, bilo da se radi o ljubavi ili novcu, deci ili bolesti. Od tih stvari ne možete pobeći. Život vam daje te šarene izazove... Tako da smo odlučili da na ovom albumu iskreno govorimo o tome - zaključio je muzičar, i istakao da sada razume da mora da radi na sebi kako bi postao bolja osoba, iako je verovatno prekasno da spasi svoj brak.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin