Dragan Marinković Maca: Problemi sa zakonom

Dragan Marinković Maca: Problemi sa zakonom

02/04/2014

0


Izgleda da poznati voditelj Dragan Marinković Maca (46) ne poštuje baš uvek saobraćajna pravila, jer je u nedelju vozio automobil sa registarskim tablicama koje su istekle, zbog čega je i priveden u policijsku stanicu.

Kako saznajemo, on je zaustavljen u mestu Lešnica kod Loznice oko 18.40 u rutinskoj kontroli, a odmah po privođenju je platio kaznu od 6.500 dinara.

- Loznička policija privela je Dragana Marinkovića zbog vožnje automobila sa registarskim tablicama koje su istekle. Marinković je u nedelju ušao u Srbiju iz Bosne, i u mestu Lešnica kraj Loznici zaustavljen je oko 18.40 u rutinskoj kontroli saobraćaja. Međutim, ispostavilo se da njegov automobil, sa tablicama Stare Pazove, nije registrovan. On je odmah priveden dežurnom sudiji za prekršaje i uredno je platio kaznu od 6.500 dinara - izjavio je za „Alo!“ izvor iz policije.

U nameri da saznamo zašto je vozio neregistrovan automobil, kontaktirali smo sa Draganom Marinkovićem, ali nas je njegov odgovor zbunio.

- Ne znam o čemu pričate. Ukucajte na Fejsbuku Dragan Marinković Maca, nađite moj fan pejdž i videćete šta sam u nedelju vozio. To vam je odgovor - rekao je kratko Maca, ali na pomenutoj društvenoj mreži nismo ništa uspeli da pronađemo.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti