Dragan Marinković Maca: Mnogo razloga za slavlje

Dragan Marinković Maca: Mnogo razloga za slavlje

Autor: | 02/04/2013

0


Popularni glumac i voditelj Dragan Marinković Maca ovih dana u ulozi reditelja vredno radi na realizaciji nove predstave "After". Kontroverzna priča, čiji je cilj da potpuno ogoljeno prikaže razgovore i stanja kroz koje prolaze svi partneri, glavna je tematika pozorišnog komada simpatičnog Sarajlije u kome će zaigrati mladi glumci: Miljana Gavrilović iz serije "Folk", Anka Gaćeša koja igra u filmu "Skidanje", Ivana Mihailović iz serije "Vojna akademija" i drugi.
- Nisam strog, ali sam pravičan u radu. Nisam sujetan i veoma cenim i prihvatam kreativne savete mladih glumaca. Spremajući se za premijeru predstave "After", imamo skoro svakodnevne probe na kojima zaista uživam. Mislim da će ova predstava biti jedna od onih koje će se dugo igrati - kaže za magazin "Hello!" Dragan Marinković Maca koji je nedavno proslavio četrdeset peti rođendan.
- Nisam formalista koji slavi samo važne datume. Da nije moje mame, ne bih ni znao da mi je rođendan, ona me uvek opomene i podseti na taj datum. Kad sam bio mali, voleo sam da slavim svoj rođendan, ali sada ne volim ljude koji voljene osobe obraduju samo za praznike. Trudim se da mi svaki dan bude kao rođendan - konstatuje Dragan Marinković.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti