Kortni Koks: Uskoro po drugi put pred oltarom?

Kortni Koks: Uskoro po drugi put pred oltarom?

Autor: | 24/04/2014

0

Kortni Koks podstakla je glasine da se verila sa svojim dečkom Džonijem MekDejdom, sa kojim je u vezi od septembra prošle godine. Glasine da je frontmen benda "Snow Patrol" zaprosio glumicu pojavile su se kada je Kortni u nedelju viđena na aerodromu u Los Anđelesu sa velikim dijamantskim prstenom na ruci, koji neodoljivo podseća na verenički. Jedan izvor blizak paru za magazin "Us Weekly" izjavio je da će se oni uskoro venčati, te da već razgovaraju i o proširenju porodice.
Kortni i Džonni, koji su prošlog meseca počeli i da žive zajedno, upoznali su se putem zajedničkog prijatelja, muzičara Eda Širana, koji je u jednom nedavnom intervjuu prognozirao da je samo pitanje vremena kada će njih dvoje izgovoriti sudbonosno "da".
- Ne bi me iznenadilo da se venčaju, ali još uvek je rano. Sigurno je da uživaju u vezi i da se osećaju veoma prijatno - rekao je on.
Četrdesetdevetogodišnja Kortni iza sebe ima brak sa Dejvidom Arketom, sa kojim ima devetogodišnju kćerku Koko, a njen bivši suprug podržava njenu novu vezu.
- Kortni je bila impresionirana koliko je Džoni dobar sa Koko. Druge muškarce nije upoznavala sa kćerkom. Takođe, i Dejvid podržava njihovu vezu. Videli su se nekoliko puta i čak planiraju zajedničku večeru sa njim i njegovom partnerkom Kristinom - otkrio je izvor.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti