Ducen Kros: Ne bih želela da se moja kćerka bavi manekenstvom

Ducen Kros: Ne bih želela da se moja kćerka bavi manekenstvom

Autor: | 28/04/2014

0

Supermodel Ducen Kros ove godine po drugi put će postati majka. Nakon što je pre tri godine sa suprugom, di-džejem Sanerijem Džejmsom, dobila sina Filona, sada iščekuje devojčicu. Lepotica iz Holandije otkrila je da će kćerku pokušati da nauči da lepota nije najvažnija, te da se nada da ona neće započeti manekensku karijeru.
- Umesto da joj kažem da je lepa, govoriću joj da je pametna, kako bi imala drugačije aspiracije u životu osim lepote i manekenstva - ispričala je ona u jednom intervjuu.
- Iako volim svoj posao, ja njime ne menjam svet. Volela bih da ona studira i da ima drugačije ambicije. Moramo da učimo devojčice da one mogu da postanu predsednice, i da lepota nije uvek najvažnija.
Ducen je dobila titulu "Viktorijinog anđela" 2008, nakon što je četiri godine radila za "Victoria's Secret". Pre dve godine zauzela je peto mesto na "Forbsovoj" listi najbogatijih manekenki, a njena zarada te godine procenjuje se na 6,9 miliona dolara.
Romansu sa Sanerijem započela je 2009. godine, a venčali su se godinu dana kasnije u njenom rodnom gradu Estermaru u Holandiji, a u februaru je objavila da je ponovo trudna, kada je na Instagramu pokazala svoj trudnički stomačić na nagoj fotografiji.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti