Solanž Nouls: Otkriveni novi detalji sukoba sa Džej Zijem

Solanž Nouls: Otkriveni novi detalji sukoba sa Džej Zijem

Autor: | 14/05/2014

0

Bijonsina sestra Solanž navodno je napala njenog supruga Džej Zija nakon što je reper rekao da će bez svoje supruge prisustvovati after-partiju koji je Rijana organizovala posle Met bala, piše "Daily Mail". Prema novim saznanjima, sukob u liftu, koji je otkriven kada je objavljen snimak sigurnosne kamere, zapravo je izazvao Džej Zi, koji se posvađao sa Solanž kada su dvoje njenih prijatelja pokušali da uđu na žurku koja je održana u jednom hotelu, predstavivši se kao reperovi prijatelji. Tada je Solanž zahtevala da svo troje odu kući, ali je Džej Zi rekao da će on da ide na Rijaninu žurku bez Bijonse, što je izazvao bes kod pevačice. Usledio je incident u liftu, da bi on na kraju ipak promenio mišljenje i odlučio da se zaputi kući, ali u drugom automobilu, pošto su sestre Nouls otišle zajedno.
Izvor blizak porodici otkrio je da između Džej Zija i Solanž postoji dugotrajna netrpeljivost, pošto on odbija da joj pomogne sa njenom muzičkom karijerom.
- Nije održao obećanje koje joj je dao. Džej joj stalno govori da mu da malo vremena, i da će on sesti i pisati sa njom i potom otići u studio, ali on to još nije uradio. Solanžin album uskoro izlazi, ali niko ne govori o tome, što je loš znak. Ona želi veliku karijeru kao njena sestra i dosta joj je toga da živi u njenoj senci. Ljubomorna je. Džej Zi joj je obećao da će joj pomoći, ali nije imao vremena da održi svoje obećanje - otkrio je izvor.
"UsWeekly" piše da se Solanž najpre ranije te večeri posvađala sa dizajnerkom Rejčel Roj, bliskom prijateljicom Kim Kardašijan, ali da je Bijonse sprečila veći incident, kao i sa još nekoliko ljudi na Met balu.
Zanimljivo je da je Solanž nakon ovog nemilog događaja sa svog naloga na Instagramu obrisala sve fotografije svoje sestre sa, osim jedne, na kojoj njih dve poziraju sa prijateljicom, a koja je nastala pre 15 meseci.
Niko od učesnika incidenta nije želeo da komentariše ove navode.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još