Trudna Bijonse uslikana u Njujorku

Trudna Bijonse uslikana u Njujorku

Autor: | 06/01/2012

0

Prošlonedeljna nagađanja da se porodila i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu Tajanu Mej, pevačica Bijonse danas je demantovala. Naime, muzička zvezda uslikana je na ulazu svoje kancelarije u Njujorku. Tridesetogodišnja Bijonse bila je u pratnji majke Tine i telohranitelja, a paparaci su snimili i momenat dok je mazila svoj trudnički stomak, prekriven šarenom ešarpom.

Uz tesne farmerice i crni blejzer buduća mama ukombinovala je zlatne cipele sa nešto nižom potpeticom od onih vrtoglavovisokih koje je nosila tokom čitave trudnoće. Da je Bijonse i dalje trudna potvrdila je i njena mlađa sestra Solanž Nouls, kada je na svom tviter nalogu napisala:
- Molim jedan uzvik za moju sestru - najslađu trudnicu!

R'n'b diva je krajem avgusta na dodeli MTV nagrada objavila da sa suprugom Džej Zijem čeka svoju prvu bebu i da će se poroditi u februaru 2012. Međutim, nakon što su se pojavile glasine da pevačica lažira trudnoću, ona se javnosti obratila putem video snimka u kojem kaže da će se poroditi do kraja decembra 2011. Par navodno čeka devojčicu, a kada će malena princeza doći na svet pokazaće vreme.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin