Barak i Mišel Obama: Glasine o razvodu prvog para sve češće

Barak i Mišel Obama: Glasine o razvodu prvog para sve češće

Autor: | 15/05/2014

0


Barak Obama je pred razvodom - ponovo! Tako tvrdi tabloid „National Enquirer“, otkrivajući da predsednik SAD ima aferu sa Karolinom Kenedi, čiji je otac ubijen u Dalasu 1963. godine.

Upravo je Barak imenovao Karolinu za ambasadora SAD u Japanu, koji je posetio krajem aprila, i to sam, bez pratnje supruge Mišel. Američki tabloid prenosi pisanje Kazajukija Hamade, japanskog poslanika, koji je na svom blogu pisao o bračnim problemima šefa Bele kuće.

- Javna je tajna da se Barak i Mišel dogovaraju o razvodu, a vest će objaviti nakon završetka njegovog drugog predsedničkog mandata. Kad bi Mišel progovorila, rekla bi vam da je predsednik serijski preljubnik, a Tajnu službu koristi kako bi prikrio dokaze svojih afera - kaže on.

Izvor iz Bele kuće tvrdi da je Mišel već napustila Baraka i otišla u jedan hotel u Virdžiniji da se „ohladi“.

- Mišel se oseća uvređeno i osramoćeno zbog afera njenog muža. Karolina nije demantovala glasine o aferi. Mišel sumnja da je muž vara sa svakom ženom s kojom ostane nasamo, pogotovo ako je ta žena zgodna. Takođe, svesna je da se Karolina i Barak dive jedno drugom.

Anonimni izvori navode da je Mišel već pronašla kuću u Vašingtonu u kojoj će posle razvoda živeti sa njihove dve ćerke Malijom i Sašom. Barak navodno planira da se posle drugog mandata vrati da živi na Havajima.

Barak i Karolina odlično sarađuju već godinama. Ona je jedini preživeli potomak Džona F. Kenedija i Žakline Kenedi.

Autor: Life Content
Izvor: National Enquirer
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti