Jadranka Savić: Majka Andreja Pejića presrećna zbog promene pola

Jadranka Savić: Majka Andreja Pejića presrećna zbog promene pola

Autor: | 26/07/2014

0


Androgeni model Andrej Pejić (22) više nije Andrej nego Andreja. Da se podvrgnuo operaciji promene pola objavljeno je na njegovim zvaničnim profilima na društvenim mrežama, a vest je potvrdila i majka Jadranka Savić, koja živi u Australiji.

- Andrej će ubuduće biti devojka. Verujte, to je veliki korak i vrlo teška tranzicija. Andrej je u svemu što radi oduvek imao punu podršku porodice i svi smo zajedno učestvovali u svemu ovome, tako što smo ga bezrezervno podržavali. Srećna sam što imam ćerku. Ipak, najveći korak je učinio on - kaže Jadrank.

Andreja Pejić se na društvenim mrežama zahvalila obožavaocima na pruženoj podršci prilikom javnog objavljivanja promene pola. Andreja se takođe obratila i svim mladim ljudima koji su zarobljeni u telu drugog pola.

- Znam da je teško, jer sam se tako osećala, ali zapamtite da je vaše pravo da budete prihvaćeni onakvi kakvi ste i da zaslužujete isto poštovanje, kao i bilo koje ljudsko biće na planeti. Sada kao žena želim da dokažem da nakon tranzicije, koja je za mene bila spasonosan proces, mogu biti srećna i uspešna u svom novom životnom poglavlju, bez potrebe da se odreknem svoje prošlosti - napisala je Andreja.

Andreja Pejić je uzdrmala svetsku modnu scenu još 2010. godine svojom ženskom lepotom u telu muškarca. Rođena je u Tuzli kao Andrej, a tokom devedesetih godina je sa bratom, majkom i bakom otišla za Australiju. Andrejina baka Danica živela je i radila u Jagodini, gde se rodila i Andrejina majka Jadranka. Andreja je sa bakom 2010. godine posetila Srbiju i bakino rodno selo Vojsku, nedaleko od Svilajnca.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti