Milan Lane Gutović: Ipak ne učestvuje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

Milan Lane Gutović: Ipak ne učestvuje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 27/09/2014

0

Milan Gutović je prihvatio ponudu da učestvuje u „Tvoje lice zvuči poznato“, ali ga u prvoj epizodi nema.

Producenti su završili sve pripreme i počeli da snimaju drugu sezonu „Tvoje lice zvuči poznato“, i to bez Laneta. Pošto nisu precizirali da li će glumac biti član žirija, voditelj ili učesnik-imitator, ostali takmičari su ga željno iščekivali na snimanju da bi saznali koja je njegova uloga u tom šouu, ali on nije došao.

Kada smo ga pozvali ovim povodom, Lane nam je rekao da je tek stigao u Beograd!

- Nisam bio u Beogradu. Sa producentima sam se sve dogovorio i čekam da me pozovu. Moguće je da su me tražili proteklih dana, ali bio sam u inostranstvu. Vratio sam se i čekam njihov poziv. Siguran sam da će se javiti - rekao nam je Gutović.

Pozvali smo i Gorana Stamenkovića, čelnika produkcije „Emoušen“, koja realizuje ovaj šou, i pitali ga zbog čega nema Laneta Gutovića u drugoj sezoni.

- Doveli smo Branka Đurića Đuru da bude član žirija. Nažalost, nemamo toliki budžet da sve dovedemo - kratko je prokomentarisao Stamenković.

Sudeći po njegovoj izjavi, producenti nisu mogli da ispune finansijski zahtev popularnog glumca. Moguće je da su pokušavali da ga pronađu i da se dogovore o svemu u poslednjem momentu, ali je Lane bio nedostupan. Sada, kada se vratio, ostaje da vidimo da li će se na mala vrata ipak pojaviti u ovom šouu

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin