Janko Tipsarević: Ponovo hoda bez štaka

Janko Tipsarević: Ponovo hoda bez štaka

Autor: | 24/10/2014

0

Nakon pet i po meseci naš uspešni teniser Janko Tipsarević ponovo može da hoda samostalno bez štaka. On već godinu dana odsustvuje sa terena zbog benignog tumora na peti koji je pre mesec i po dana morao da operiše po drugi put. Ovaj zdravstveni problem jednog od naših najboljih tenisera muči još od januara 2013. godine, ali je bolest kulminirala u oktobru prošle godine od kada je naš reprezentativac van takmičarskog stroja.
Višemesečne terapije različitim laserima, fizikalne terapije, zračenja, injekcije kortikosteroida, homeopatske injekcije i druge aktivne terapije kojima je Tipsarević bio podvrgnut, nisu urodile plodom pa je prvi put operisan u junu, kako bi izlečio bolno mesto i vratio se tenisu. Nakon oporavka koji je usledio, podmukla povreda ponovo se aktivirala u vidu novog benignog tumora, pa je u septembru imao još jedan hiruški zahvat.
On se sada uspešno oporavlja, a uz podršku porodice i svog stručnog tima nada se da će se uskoro vratiti i na teren. Njegova supruga Biljana sa kojom ima desetomesečnu kćerku Emili podelila je danas njegovu novu fotografiju na „Fejsbuku“ i napisala da je srećna što njen muž ponovo može da hoda bez štaka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Biljana Tipsarević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti