Dženifer Aniston: Oproštaj za Breda i Anđelinu

Dženifer Aniston: Oproštaj za Breda i Anđelinu

Autor: | 13/11/2014

0

Američka glumica Dženifer Aniston (45) krasi novu naslovnu stranu časopisa "Harper's Bazaar" i za tu priliku, u vrlo intimnom intervjuu, otkrila je mnoge stvari iz privatnog života.
- U četrdesetima se zabavljam bolje nego ikad u životu. Promenio se način na koji gledam na posao, svoje telo i emocije - izjavila je glumica i dodala kako je idući prema petoj deceniji života zahvalna na svojoj prošlosti zbog koje je sazrela kao žena. Njenom novom samopouzdanju sigurno je doprineo i verenik Džastin Teru (43).
- On je jedna od najskromnijih i najljubaznijih osoba koje poznajem - izjavila je Dženifer i dodala kako on nije poput nekih njenih prijatelja kojima je "slava udarila u glavu".
- Gotovo je nemoguće da dosadimo jedno drugome. Verujte mi, pokušali smo - našalilila se Anistonova i dodala kako uvek imaju tema za razgovor i razloga za smeh.
Na pitanje da li zamera svom bivšem suprugu Bredu Pitu (50) način na koji je prekinuo njihov brak i da li je prebolela njegovu vezu s Anđelinom Džoli (39), Dženifer odgovara kako u njoj nema gorčine.
- Smatram kako je veoma važno oprostiti. Ja sam jednostavno takva osoba. U suprotonom bih imala previše negativnih emocija koje nisu dobre za mene - rekla je glumica i zaključila kako ljudi mogu da učine neoprostive stvari, ali da bi im ipak trebalo oprostiti.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin