Marija Šarapova: Ponovo zaljubljena

Marija Šarapova: Ponovo zaljubljena

Autor: | 10/01/2013

0

Marija Šarapova ponovo je zaljubljena. Kako prenose svetski mediji, lepa ruska teniserka u vezi je sa bugarskim kolegom Grigorom Dimitrovim. Slavna sportistkinja bila je verena sa košarkašem "Efesa" Sašom Vujačićem, ali su raskinuli. Nakon te veze Marija je bila sama nekoliko meseci, a sada je navodno u vezi s mladim Bugarinom. Zanimljivo je da Grigora Dimitrova zovu i bejbi Federer zbog sličnosti sa čuvenim švajcarskim teniserom. Njih dvoje su fotografi snimili kako šetaju Milanom prošlog meseca, a sve češće se priča o njihovoj romansi. Oboje za sada ćute o vezi, ali nisu je demantovali.
- Nikad ne pričam o svom privatnom životu - rekao je Dimitrov, koji je trenutno 41. teniser sveta.

Inače, uspešna teniserka i slovenački košarkaš Saša Vujačić raskinuli su još na proleće prošle godine, a to su krili do septembra. Prvobitno je bilo planirano da se par venča u novembru. Marija je za veridbu dobila dijamantski prsten vredan četvrt miliona dolara, a zanimljivo je da je pred svadbu navodno unajmila tim od 10 advokata koji je trebalo da sastave predbračni ugovor, budući da se njeno bogatsvo procenjuje na nešto više od 25 miliona dolara.
Šarapova takođe nije želela da komentariše svoj novi ljubavni status i navodnu vezu s tri godine mlađim bugarskim teniserom. Biće zanimljivo videti kako će se dvoje tenisera ponašati na prvom zajedničkom turniru - Australijan openu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin