Pink otkrila kako se pomirila sa suprugom

Pink otkrila kako se pomirila sa suprugom

Autor: | 06/02/2013

0


Pevačica Pink fotografisala se za naslovnu stranu martovskog izdanja Redbook magazina, i tom prilikom otkrila je neke detalje o svom privatnom životu.
Simpatična 33-godišnja pevačica otkrila je zbog čega se oseća lepom.
- Oduvek sam bila muškarača. Osećam se lepo u kožnim pantalonama, kada me suprug strastveno zagrli. Ili, kada sedim na kauču, a kćerka mi sva srećna pritrči. Nikada mi nije bio cilj da budem lepa. Oduvek sam želela da budem srećna - da se osećam zdravom i snažnom, korisnom i angažovanom, inteligentnom i zaljubljenom. To je sreća. A ja sam upravo tako srećna sada!

O pomirenju sa suprugom Kerijem Hartom 2008. godine, otkriva:
- Jedanaest meseci nakon što smo raskinuli, pitao me je da li bih došla u Las Vegas, da za Novu godinu nastupam u njegovom klubu. Želela sam da ga vidim. I izgledala sam hot! Ima nešto u raskidima - nakon njih izgledate više seksi nego ikada. Nikada neću izgledati tako dobro kao tih šest meseci nakon što smo raskinuli. Nikada! Kako god, nakon tonske probe, rekla sam mu da mora da dođe u moju sobu. Napravila sam mu foto album od svih karata koje mi je dao i slika iz naše čitave veze. Uložila sam mesece i mesece u kreiranje tog albuma. Na samom kraju, postavila sam fotku iz stvarno veoma lošeg filma, koji sam snimila pre nekoliko godina, a gde mi je vrat presečen i svud aje krv. Pored toga, napisala sam: "Ovo sam ja bez tebe". Na sledećoj stranici, stavila sam fotografiju bebe. A potom sam napisala: "Ostatak još nije napisan". Papiri za razvod, koje nikada nismo potpisali, bili su na stranici iza te. Rekla sam mu: "Ostalo je na tebi". A sve ovo uradila sam obučena u njegov omiljeni veš.

O svojoj kćerki Vilou ispričala je:

- Prve noći u bolnici, ona nije prestajala da plače, a Keri nije bio tu. Ali došla je medicinska sestra koja mi je pomogla da sve to prebrodim. Sedele smo i pričale celu noć, dok sam držala svoju bebu u rukama, i tada mi se učinilo kao da moj život po prvi put ima neki smisao.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: keri hart pink

Pročitajte još

Najnovije vesti