Pink: Kćerkica važnija od dodele Gremija

Pink: Kćerkica važnija od dodele Gremija

Autor: | 11/02/2013

0

Iako je bila nominovana za najbolji pop album, američka pevačica Pink nije prisustvovala sinoć održanoj svečanoj dodeli Gremi nagrada. Tridesettrogodišnja pevačica pre dva dana je objavila da neće nastupati na ovom muzičkom događaju, kako je ranije bilo najavljeno, jer ima mnogo obaveza oko pripreme svoje predstojeće turneje. I dok je veliki broj njenih kolega iz sveta muzike jučerašnji dan proveo pripremajući se za ovo važno veče, Pink je uživala sa kćerkicom Vilou, a uveče je obavestila svoje fanove putem Tvitera kako je ona provela dan:

- Imala sam neverovatan dan. Palačinke, Vilou, vožnje vozom, park, umetnost i rukotvorine, popodnevna dremka, kuvanje, poljupci. Ples, muzika. Život je lep.

I pored toga što nije prisustvovala dodeli Gremija, pevačica je stigla da isprati televizijski prenos ovog događaja, pa je čestitala svojoj koleginici Keli Klarkson na osvnojenoj nagrad putem Tvitera i prokomentarisala da kako Džoni Dep ima divan glas, nakon što je najavio nastup benda Mumford and Sons.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti