Helena Bonam Karter glumi Elizabet Tejlor u novoj seriji

Helena Bonam Karter glumi Elizabet Tejlor u novoj seriji

Autor: | 18/02/2013

0

Britanska glumica Helena Bonam Karter će glumiti Elizabet Tejlor u novoj BiBiSijevoj filmskoj drami "Barton i Tejlor", dok će njenog partnera igrati Dominik Vest.

Radnja ovog filma biće bazirana na burnoj vezi Tejlorove i Ričarda Bartona, kada su se 1983. zajedno pojavili u predstavi Noela Kauarda "Privatni životi", prenose britanski mediji.

- Ona je imala 51 godinu kada je prihvatila ulogu u "Privatnim životima", ali i dalje je bila zvezda i bila je prelepa, a oni su još uvek bili potrebni jedno drugom, ali na profesionalnom polju - rekla je Bonam Karter, dodajući da se radi o posebnom delu njihovog života kada su jedini put bili zajedno na sceni.
Iako je bila veoma popularna, predstava je imala samo 63 izvođenja i to je bio poslednji projekat na kome su ove dve zvezde radile zajedno.
Ovo je drugi put u poslednjih godinu dana da se ekranizuje život slavne glumice i njen odnos sa Bartonom, nakon što je prošlog novembra premijerno prikazan film "Liz i Dik", u kojem glavnu ulogu tumači Lindzi Lohan.

Izvor: Novosti
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti