Marina Kotevski: Romantični odmor u "gradu kanala"

Marina Kotevski: Romantični odmor u "gradu kanala"

Autor: | 25/02/2013

0


Urednica i voditeljka emisije "Siti 2" na televiziji "Pink" Marina Kotevski nedavno je pet dana boravila u Veneciji, gde je sa partnerom Aleksandrom Mandićem prisustvovala čuvenom karnevalu. Ljubavni par, koji u stabilnoj emotivnoj vezi uživa godinu i po dana, bio je smešten u starinskom hotelu u centru Venecije. Za magazin Hello! lepa televizijska voditeljka kaže da je organizovala putovanje da bi proslavila nedavno stečenu diplomu i upis na master studije.
- Pre izvesnog vremena diplomirala sam na Fakultetu političkih nauka, na smeru Međunarodni odnosi. Dugo mi je trebalo da diplomiram i srećna sam što sam to završila. Htela sam da moj dečko i ja proslavimo srećni događaj. Bila sam ranije u Veneciji, ali nikada u vreme karnevala, što mi je bila davnašnja želja. Stanovnici Venecije bili su maštovito kostimirani. Inače, oni kostime najčešće iznajmljuju jer oni raskošni koštaju po nekoliko hiljada evra. Umesto kostima ja sam ponela samo venecijansku masku, imam ih nekoliko koje sam ranije kupila u tom prelepom gradu - kaže Marina, koja je godišnjicu veze sa menadžerom jednog beogradskog kluba obeležila u avgustu prošle godine. Ova dvadesetsedmogodišnjakinja mnogo radi, budući da je pored televizijskog posla angažovana i kao portparol mnogih javnih događaja, te joj je bilo nepohodno nekoliko dana odmora.
- Odgovaralo mi je da promenim ambijent, odnosno grad, jer se posle putovanja uvek lepše i odmornije osećam. Što se tiče šopinga, nisam odolela a da ne kupim venecijansku masku, jer je bilo prelepih i raskošnih na svakom koraku tokom karnevala. Najviše smo se provodili u tamošnjem „Hard rok“ kafeu, gde mi se posebno dopao uramljeni Madonin kostim, koji je nosila na turnejama tokom devesetih godina, a koji je specijalno za nju kreirao Žan-Pol Gotje. U tom kafeu provodili smo vreme jer ima najbolju kafu, zanimljiv ambijent, fantastičan pogled na kanal sa gondolama i na promenadu prepunu kostimiranih prolaznika. Upoznali smo stanovnike Napulja, koji su nam preporučili taj grad opisujući nam sve njegove znamenitosti. Aca i ja smo se dogovorili da naše sledeće putovanje bude baš u taj grad. Proveli smo se odlično, ako izuzmem činjenicu da mi se ne dopadaju specijaliteti italijanske kihinje koje sam tamo konzumirala. Moram da priznam da mi se više dopada italijanska kuhinja koju imam prilike da jedem u beogradskim restoranima. To je čudno, budući da svi ljubitelji paste i pice više vole da jedu te specijalitete u Italiji. Ne mogu da kažem da sam ostala gladna, ali nisam baš bila ni sita tih pet dana - kroz osmeh kaže Beograđanka koja je uživala u osami sa dečkom u Veneciji, iako je bilo još ljudi koji su iz Beograda krenuli u okviru tog turističkog aranžmana. Marina, sa svojim tri godine starijim partnerom planira zajedničku budućnost iako još ne žive pod istim krovom.
- Iz Venecije smo se vratili uoči Dana zaljubljenih. Te večeri Aca me je iznenadio tako što me je poveo na romantičnu večeru u jedan restoran, a da mi ništa prethodno nije rekao. Jedno drugo često iznenadimo nekim sitnicama, tako smo i za ovaj dan učinili. Inače, mnogo vremena provodimo zajedno i razgovaramo o budućnosti, najviše o zajedničkom životu. Ne žurimo nigde, ali sam sve češće kod njega, pošto on živi sam, a ja sam još u roditeljskom stanu. Sledeći korak biće život udvoje - zaključuje televizijska voditeljka prepoznatljivog, iskrenog osmeha.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još