Marina Kotevski: Provod sa dečkom u Berlinu

Marina Kotevski: Provod sa dečkom u Berlinu

Autor: | 21/01/2014

0


Voditeljka televizije „Pink“ Marina Kotevski prvu novogodišnju čestitku dobila je od svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Aleksandra Mandića, sa kojim je poslednjeg dana prošle godine otputovala u nemačku prestonicu. Nedelju dana uživala je u čarima jednog od najlepših evropskih gradova i sa izabranikom je obilazila znamenitosti Berlina. Lepo vreme doprinelo je sjajnim utiscima koje nose sa novogodišnjeg putovanja.
- Iako sam u Nemačkoj boravila nekoliko puta, nikada do sada nisam posetila njen glavni grad. Kosmopolitski duh, kao i mnogobrojne znamenitosti u kojima smo uživali čine Berlin jedinstvenim. Pored obilaska muzeja, koji su uglavnom locirani na Ostrvu muzeja, kao pravi turisti trudili smo se da zavirimo u svaki kutak ovog predivnog mesta. Snažan utisak na mene je ostavila kupola „Rajhstaga“, nemačkog Parlamenta, ostaci „Berlinskog zida“, kao i neverovatni trgovi i ulice, koji odišu ne tako davnim istorijskim dešavanjima i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - za „Hello!“ govori voditeljka i otkriva da je tokom boravka u Berlinu imala pomoć prijatelja.
- Upoznavanje ovog fascinantnog grada olakšala mi je prijateljica koja tamo živi. Zahvaljujući njoj osetili smo čari noćnog života grada. Moram da priznam da mi je prijalo i vreme provedeno u kupovini jer je Berlin odlična destinacija za ljubitelje šopinga.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti