Indy i Bojan Bjelić: Kraj naše kratke romanse

Indy i Bojan Bjelić: Kraj naše kratke romanse

Autor: | 13/03/2013

0


Otkako su pre dva meseca obelodanili da su u vezi, Bojan Bjelić i Indira Indy Aradinović, nisu imali mira od medija. Dok su neki mislili da je po sredi samo marketinški trik, njih dvoje su živeli svoju bajku i voleli se. Izgledalo je da će njihova ljubavna idila dugo trajati, sve dok Indy pre dve nedelje nije postavila status na svoj Fejsbuk profil, u kojem je otkrila da je povređena i izneverena.
Kako Svet.rs ekskluzivno saznaje, ljubavna priča Bojana i Indy pre tri dana je doživela krah. Njih dvoje više nisu zajedno, iako podjednako oboje pate. A da je pevačici raskid teško pao, govori i činjenica da se potpuno osamila, promenila broj telefona, svoj Fejsbuk nalog prepustila drugarici i tuguje.
Nismo uspeli da stupimo u kontakt sa njom, dok nam je Bojan kratko prokomentrarisao:
- Istina je, nismo više zajedno. Otkako smo priznali da smo u vezi, pritisak je bio neizdržljiv, pa su ubrzo krenuli prvi problemi i svađe. U poslednje dve nedelje je postalo neizdržljivo i rešili smo da prekinemo.
Na pitanje šta je razlog Indynog statusa od pre dve nedelje, Bojan nije želeo da komentariše, rekavši da nije bilo ružnih reči, da su i dalje u kontaktu i da će ostati u dobrim odnosima.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još