Ksenija i Saša Milošević: Poznati gosti na svadbenom veselju

Ksenija i Saša Milošević: Poznati gosti na svadbenom veselju

Autor: | 15/03/2013

0

Saša Milošević Mare i njegova izabranica Ksenija Milošević sklopili su juče brak. Par se venčao u njihovom zajedničkom stanu pred matičarem u prisustvu kumova i rodbine, da bi potom priredili veselje na jednom beogradskom splavu. Na svadbeno veselje koje je bilo zakazano za 20 časova prvi je stigao mladoženja, koji nije bio raspoložen za slikanje, a nakon petnaestak minuta stigla je i njegova supruga Ksenija, koja se takođe krila od bliceva. Mladin otac Boki Milošević nije krio dobro raspoloženje.
- Presrećan sam, zaista. Udao sam najmlađu ćerku i veoma mi je drago. Poželeo sam im puno sreće i zdravlja, jer je to najbitnije. Oni su veoma talentovani, i odličan su duo, tako da će nas sigurno predstavljati u najboljem svetlu. Ja već imam petoro unučića, ali bih naravno bio srećan da dobijem i šesto. Inače, poneo sam instrument, tako da ću i zasvirati – rekao je poznati klarinista.
Svoje zadoljstvo nije krio ni Maretov kum Andrija Milošević.
- Ja mogu samo reći da sam presrećan što sam Maretov kum. Veliko mi je zadovoljstvo što je mene pozvao, i stvarno im želim sve najbolje u zajedničkom životu – rekao je poznati glumac. Pored porodice, proslavi venčanja Mareta i Ksenije prisustvovali su Marija i Verica Šerifović, Željko i Jovana Joksimović, Merima Njegomir, Dejan Matić sa suprugom, Željko Vasić i kao i mnogi drugi.

Izvor i foto: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti