Saša Milošević Mare zaprosio devojku

Saša Milošević Mare zaprosio devojku

Autor: | 11/03/2013

0

Kompozitor i tektopisac Saša Milošević Mare (45) zaprosio je pevačicu Kseniju Milošević (30), članicu grupe "Beauty Queens" i kćerku muzičara Bokija Miloševića, prenosi "Alo". Mare je u romantičnoj atmosferi Kseniju pitao da ceo život ostane pored njega, na šta je ona odgovorila potvrdno.
- Njih dvoje su više od dve godine zajedno i nekako je ovo bilo očekivano. Oni su srećni i žive zajedno, tako da će ovo biti samo promena na papiru, mada venčanje ima veliki značaj za njih jer su oboje tradicionalni. Zaprosio ju je na romantičan način i odmah su počeli sa organizacijom svadbe - rekao je dobro obavešten izvor i dodao da će kum na venčanju najverovatnije biti Andrija Milošević. Mare je svoj privatni život godinama krio od javnosti, pa tako on i Ksenija nikada nisu javno priznali svoju vezu, iako su više puta viđani zajedno. Izvori tvrde da je to jer Mare na taj način želi da zaštiti svoje sinove Ognjena i Luku, koje ima iz prethodnog braka koji je trajao devet godina, i koji se okončao, kako je rekao, zbog nerazumevanja.
- Moja mama mi je davno rekla da je brak samo poverenje i poštovanje. Posle devet godina braka shvatio sam da nisam stekao ni jedno ni drugo i to malo boli. Borio sam se, ali nije imalo pravi fidbek. Sad imamo dobru komunikaciju u interesu dece, a nema razloga da ne budemo prijatelji. Deca su s majkom u stanu u kome sam ja odrastao, odselio sam se relativno blizu. Gledam da budem što više sa sinovima, ne mogu previše jer sam i dalje jedini zaposleni. Držim se principa "ako pogrešiš, prihvati grešku i idi dalje". Nisam mogao dalje, morao sam da menjam priču - rekao je tada Mare.

Izvor: Alo

Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti