Džastin Biber: Na meti kritika zbog komentara o Ani Frank

Džastin Biber: Na meti kritika zbog komentara o Ani Frank

Autor: | 15/04/2013

0

Tinejdžerska muzička zvezda Džastin Biber nedavno je poseto muzej posvećen Ani Frank u Amsterdamu, nakon čega je u knjizi utisaka ostavio komentar zbog kojeg se našao na udaru kritika. Naime, muzej je nakon posete na zvaničnoj stranici na Fejsbuku objavio fotografiju Džastinove poruke u kojoj on kaže da se nada da bi 15-godišnja žrtva nacističkog progona Jevreja bila Beliber, odnosno njegova obožavateljka, da je živa.
- Ova poseta bila je zaista inspirativna. Ana je bila divna devojka. Nadam se da bi bila Beliber - napisao je pevač.
Ova poruka izazvala je zgražavanje javnosti i komentare da je šokantno što je on i takvu situaciju uspeo da iskoristi za samopromociju. Ipak, izvori kažu da pevač nije mislio ništa loše, već da je to napisao zato što je tokom posete muzeju saznao da je Ana bila velika ljubiteljka pop kulture.
- Džastin je nakon što je pročitao "Dnevnik Ane Frank" izdvojio vreme da poseti muzej. Neko mu je tokom obilaska rekao da je Ana bila obožavateljka pop kulture i da bi verovatno bila njegov fan. Tužno je što ljudi tako brzo kritikuju ovaj njegov potez, a da nisu razumeli kontekst u kojem je dao takav komentar.
U njegovu odbranu stalo je i osoblje muzeja, koje se nada da će Džastinova poseta privući još mladih da obiđu muzej i da saznaju nešto više o devojci kojoj je posvećen.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti