Moje 3: Problemi sa avionom na putu da Malmea

Moje 3: Problemi sa avionom na putu da Malmea

Autor: | 08/05/2013

0

Naše predstavnice na predstojećem Evrosongu Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović stigle su u Malme, ali su usput preživele pravu malu dramu pošto se avion kojim su letele pokvario. Na sreću, sve se završilo na najbolji mogući način. Devojke su stigle kasno u Malme pošto je njihov avion leteo iz Beograda preko Kopenhagena do Stokholma i Malmea.
- Imali smo male probleme u putu. Leteli smo "Jatovim" avionom. Kada smo stigli u Kopenhagen, rekli su nam da postoji mali kvar na avionu. Posle par sati čekanja da kvar bude popravljen poleteli smo dalje - ispričao je za "Blic" šef delegacije Dragan Ilić.
Dragan kaže da su bili uplašeni i pitali se da li je s avionom posle popravke sve u redu, ali su nekako stigli do Stokholma, a zatim se lokalnim avionom uputili u Malme. Odmah po sletanju dočekali su ih tamošnji organizatori i sproveli u hotel "Nobel House". Devojke iz grupe "Moje 3" iako su bile malo uplašene i umorne, nosile su sa sobom zastavu Srbije i nisu skidale osmeh sa lica.
Iz informativne službe "Jata" su potvrdili da je na njihovoj letelici došlo do manje tehničke intervencije, ali ne i o kakvom se kvaru radi.
- Zbog manje tehničke intervencije na letelici avion se zadržao u Kopenhagenu i poleteo za Stokholm u 19.50. Svi putnici, kao i evrovizijska delegacija Srbije, u Stokholm su sleteli u 21.10 časova.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin