Sara Jovanović: Oduševila švedske medije

Sara Jovanović: Oduševila švedske medije

Autor: | 10/05/2013

0

Predstavnice Srbije na ovogodišnjem Evrosongu u Švedskoj, "Moje 3", od prvog dana dolaska u Malme ne prestaju da privlače pažnju tamnošnje javnosti. Ipak, jedna članica našeg ženskog trija je privukla posebnu pažnju, a reč je o Sari Jovanović, koju su švedski mediji proglasili "Lolitom 21. veka".
Na svakom koraku Mirna, Nevena i Sara u Malmeu doživljavaju prijatne trenutke i simpatije od strane građana koji žele da se sa našim devojkama slikaju na ulici ili uzmu autogram. Gradski radio je u svom redovnom izveštaju o Evrosongu naglasio da Srbija ove godine ima svakako najlepše učesnice a da se ipak po lepoti izdvaja Sara.
– Ta devojka je prosto prelepa, ima tinejdžerski lik, a zrelost i vokalne sposobnosti iznad svojih realnih godina. Sara je Lolita novog milenijuma i ima sve preduslove da postane zvezda svetskog formata – smatraju novinari sa švedskog radija.
"Moje 3" su tako Evropu već osvojile lepotom i šarmom, a nadamo se i verujemo da će 18. Maja to učiniti i svojom pesmom "Ljubav je svuda".

Izvor: Puls

Foto: Fonet

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin