Paris Hilton: Strahovala sam za svoj život

Paris Hilton: Strahovala sam za svoj život

Autor: | 15/05/2013

0


Slavna naslednica "Hilton" imperije nije izlazila iz kuće jer je bila u strahu da će je neko lišiti života.
Pošto je 2010. godine Nejtan Li Parada pokušao da je ubije, ubrzo nakon toga napao ju je Džejms Reinford. Posle svega, Paris Hilton se zapitala kolika je zapravo cena slave.
Naslednica lanca hotela dugo je bila magnet za brojne manijake i provalnike, a za list "The Sun" je otkrila da je 2010. godina bila prekretnica u njenom životu. Tada je strepila za svoj život pošto ju je napao manijak s nožem. U filmu "The Bling Ring", koji će svoju premijeru imati na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu, Paris Hilton (32) glumi sebe u sličnoj situaciji.
Posle spomenutog incidenta od pre dve godine odlučila je da promeni način žvota. Trenutno želi da što manje vremena provodi pod svetlima reflektora, a želi da izgradi i sopstveni lanac hotela. Po prvi put otkako se susrela sa spomenutim manijakom progovorila je o tom događaju.
- Bilo je zastrašujuće. U takvoj situaciji nisam nikad pre bila i to me zaista potreslo. Bilo je oko pet ujutro kad sam čula da neko lupa po staklu. Spustila sam se sa sprata i videla tipa ludačkog pogleda sa dva velika kuhinjska noža koja je držao u rukama. Izgledao je kao da želi da me ubije - ispričala je Paris i dodala kako je bez prestanka lupao po prozoru i zahtevao da ga pusti unutra.
- Odjednom sam vrisnula. Bila sam sigurna da će ući kroz prozore ili vrata i da će to biti to - otkrila je Paris, ali njen tadašnji dečko joj je spasio život.
- Čuo je buku i spustio se dole. Uzeo je svoj pištolj i uperio mu ga u glavu. Spustio ga je na tlo i tako držao dok nije stigla policija. Da on nije delovao tako brzo, mislim da me niko ne bi mogao spasiti - otkrila je Paris.
- Tada mi je u životu vladao pravi haos. Posle incidenta, odlučila sam da se povučem iz javnosti pre nego što se nešto gore dogodi.
Nejtan Li Parada (36) je u aprilu 2011. godine osuđen je na dve godine zatvora. Ubrzo posle toga, zaskočio ju je i Džejms Reinford (38) koji ju je zaprosio, a osuđen je na 227 dana zatvora pošto je uočen ispred njene kuće u Malibuu.
- Bojala sam se da napustim svoju kuću. Bila sam paranoična i mislila da me neko prati sve vreme. Ta dva napada su imala veliki uticaj na mene. Stalno sam razmišljala kako će me neko ubiti. Ugradila sam najnapredniji sigurnosni sistem i zaposlila telohranitelje na puno radno vreme - ispričala je Paris te dodala kako je prestala da izlazi.

Autor: Life Content
Izvor: The Sun

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još