Keli Roland: Bila sam ljubomorna na Bijonse

Keli Roland: Bila sam ljubomorna na Bijonse

Autor: | 17/05/2013

0

Bivša članica grupe "Destiny's Child" Keli Roland (32), otkrila je u novoj pesmi da je zavidila Bijonse (31) na uspešnoj solo karijeri. Naime, pevačica je nedavno objavila novi singl pod nazivom "Dirty Laundry", u kojoj je otvoreno progovorila o odnosu sa nekadašnjom koleginicom iz benda, ali i o problematičnoj ljubavnoj vezi u kojoj je bila. Pojedini stihovi nove pesme odmah su privukli pažnju, pošto Keli u njima govori da je bila srećna zbog Bijonsinog uspeha, ali i da je bila besna i tužna zbog toga što niko nije bio zainteresovan za njenu muziku. Bijonse i Keli bile su prijateljice iz detinjstva da bi kao tinejdžerke osnovale grupu "Destiny's Child" koja je postala popularna širom sveta. Bijonse se 2003. okrenula solo karijeri, da bi devojke naredne godine okončale svoju saradnju. I dok je supruga Džej Zija postala jedan od najuspešnijih pop izvođača, njene koleginice Keli i Mišel Vilijams nisu imale toliko uspeha kao samostalne pevačice.
U novoj pesmi Keli je otkrila i detalje o problematičnoj vezi sa bivšim partnerom, koji ju je zlostavljao i uveravao je da ne može da opstane bez njega.
U nedavnom intervjuu, pevačica je izjavila da joj nije bilo lako da otpeva i kasnije objavi ovu pesmu.
- To je bilo veoma emotivno iskustvo za mene. Trebalo mi je nekoliko dana da snimim ovu pesmu. Morala sam da prevaziđem teskobu koju sam osećala kako bih otpevala pesmu a da ne zaplačem - priznala je ona.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin